ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
07/12/2020
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πρωτοπορεί με δική του ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης (e-class)

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανταποκρινόμενο επιτυχώς στις τρέχουσες πανδημικές περιστάσεις προσφέρει πλέον εξ αποστάσεως διδασκαλίας στους μαθητές μέσω της δικής του ψηφιακής πλατφόρμας (Digital Learning System) και της νέας του ιστοσελίδας που την υποστηρίζει (www.kfiaa.gr).

Πλέον οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές μπορούν να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου, τόσο μέσω της σύγχρονης, όσο και της ασύγχρονης μεθόδου.

Μία επίπονη διαδικασία ολοκληρώθηκε για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ι.Α.Α. σε συνεργασία με την εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων RDC Informatics, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η επαρκής κατάρτισης του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού σχετικά με τον προγραμματισμό και τη διαχείριση της ψηφιακής πλατφόρμας (e-class), αλλά και της ψηφιοποίησης του έντυπου εκπαιδευτικού υλικού προς διάθεση στους μαθητές.

Οι γονείς, οι μαθητές και οι εθελοντές εκπαιδευτικοί αγκάλιασαν και αυτήν την πρωτοβουλία του Φροντιστηρίου και έσπευσαν να προσαρμοστούν έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις των καιρών.